Om oss

Lysnes Personelltjenester etablerte seg i Larvik i 2005. Vi leverer tjenester innen fleksibel bemanning, rekruttering og karriereveiledning primært i Vestfold, men har kunder spredt over hele østlandet.

André Lysnes, fagansvarlig fleksibel bemanning:

Har lederutdanning fra BI og Varehandelens Høyskole med fordypning i personalledelse og organisasjonspsykologi. Har flere års ledererfaring inne varehandel, og har jobbet i bemanningsbransjen siden år 2000. En av bransjens mest erfarne i Vestfold innen fleksibel bemanning. Sitter som kommunestyrerepresentant i Larvik kommune, nestleder i Larvik Havn KF, og har et solid nettverk i næringslivet i Larvik.
Sertifisert gjennom Profiles International (www.profilesinternational.no)

 

 

Morten Stene Lysnes, fagansvarlig rekruttering og rådgivning:

Utdannet innen helse, arbeidet senere med salg og ledelse. Har siden 2001  jobbet som bedriftsrådgiver i Vestfold/Telemark. Satt som styreleder i Larvik By 2010-2012, og er nå styreleder i Kulturhuset Bølgen. Sterke bånd til nærings- og foreningsliv i Larvik.

Sertifisert gjennom Profiles International (www.profilesinternational.no)

Adm.dir i Profiles International, Finn-Roger Nikolaisen sier om Stene:

«Han er i øverste sjikte av dem jeg har hatt glede av å sertifisere. Er spesiellt god på å implementere våre vurderingsverktøy ift utvikling av jobbprofiler og gjennomføring av intervjuer. Han er spesielt flink til å følge opp og tilrettelegge for at nærmeste leder coacher den nye medarbeideren på områder hvor det ikke er match mellom kravspesifikasjonen og medarbeiderens personprofil. Han har også kunnskaper om hvordan en skal anvende vårt 360 graders system for å måle lederegenskaper. Han fokuserer spesielt på sammenhengen mellom personprofil og lederegenskaper, og han ser klare sammenhenger mellom disse forholdene. Jeg tror at han gjennom eget selskap blir bedre i stand til å samarbeide med sine kunder, når det gjelder internrekruttering og sammenhengen mellom tilpasning til sine jobber for ALLE medarbeidere i bedriften. Jeg ønsker han lykke til i egen virksomhet, og håper samtidig at vi kan samarbeide like godt i fremtiden som vi har gjort inntil nå.»